torstai 14. maaliskuuta 2013

Täytetyt paprikat ja salaatti




Täytetyt paprikat:

2 iso paprikaa (halkaistuna puoliksi ja siemenet poistettu)
400 g jauhelihaa
1 sipuli (kuorittu ja pilkottu pieniksi)
2 valkosipulin kynttä (kuorittuna ja pilkottuna)
loraus kermaa
1annospussi Pirkka itämaista riisisekoitusta
juustoa
Pirkka salaattijuusota /fetaa

jauhelihamauste,mustapippurirouhe, valkopippuri, maustekaupan Olympos yrttisekoitusta

halkaise ja huuhtele paprikat,poista siemenet. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.   laita riisi kiehumaan paketin ohjeen mukaan.
Ruskista jauheliha, lisää silputtu sipuli ja valkosipulit, mausta jauhelihamausteella,pippureilla ja olympos yrttisekoituksella. Kun jauheliha kypsää lisää loraus ruokakermaa ja ketsuppia.
sekoita kypsä riisi jauhelihan joukkoon.
Täytä paprikat: laita vähän juustoa paprikapuolikkaan pohjalle, lisää jauheliha.riisitäytettä,fetajuustoa päälle ja sitten pari siivua edamia. paista 225 asteessa kunnes paprika pehmentynyt ja jusuto saanut kauniin ruskean värin.

Salaatti:

cosmopolitan salaatin lehteä
tomaattia
kurkkua
punasipulia
salaattijuustoa
mozzarellajuustoa
paprikaa
olympos yrttisekoitusta
sitruunamehua pieni loraus.


2 kommenttia:

  1. täytetyt paprikat on herrkkua,hauskasti tuo salaatti tehty

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on kyllä herkkua, ja kun voi mitä täytettä vaan laittaa melekin:) juu kokeiltiin cosmopoltina salaatin lehtiä,jotka ovat vähän tuollaisia kuppimaisia,joten kivasti saa salaatin kasattu lehdelle :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3