tiistai 26. maaliskuuta 2013

PerhoskeksitNämä keksit nyt ei onnistunut niinkuin niiden piti,kuvakin on väärinpäin,kuvan kääntö koneella ei onnistunut,eikä uusia voi ottaa,koska keksit syöty. Halusin kuitenkin laittaa blogiin,vaikka ei ihan mennyt putkeen tämä homma.
Ohjeen otin koristeellisetkakut lehden numerosta yksi,tomusokerikin loppui kesken,joten osalta puuttuu vartalo,kuorrutteeni oli liian löysää,liikaa vihreää väriä ym. mutta tämä annetaneenko anteeksi,en ole hyvä koristelussa enkä kuorrutteluissa,harjoittelu menossa,mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa :)

Pikkuleivät:

125 g voita
1,5 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljauutetta, itse käytin  aitoa vaniljasokeria
4 dl jauhoja

Sekotia voi ja sokeri sähkövatkaimella kulhossa,kunnes seos on kevyttä ja kermaista. Lisää muna ja vaniljauute tai -sokeri, ja sekoita. Siivilöi puolet jauhoista kulhoon ja sekoita. Siivilöi sitten loput jauhot ja sekoita taas. Vaivaa taikinaa, kunne sse on sileää. Laita se jääkaappiin muovikelmuun ja anna levätä puolisen tuntia. Lämmitä uuni 180 asteeseen, kauli taikina jauhotetulla pöydällä noin 4 mm :n paksuiseksi ja käytä suurta perhosmuottia pikkuleipien tekoon. Aseta ne leivinpaperille pellille ja paista 10-15 min,kunne sovat saaneet hieman väriä. Jäähdytä enne koristelua.

Koristelu: 
(12 pikkuleipään).

12 pikkuleipää

Kuorrutus:

3 elintarvikeväriä; vihreä.lila ja sininen (itse käytin vain punaista ja vihreää).
7,5 dl tomusokeria
vettäkoristelun ohje kuvina,koska niin pitkä kirjoitettavaksi,mutta jos epäselvää,niin kirjoitan sen tähän sitten myöhemmin :)

Ensi kerralla toivottavasti saan kauniimpia koristuksia aikaiseksi:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3