sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Oral- B Pro- Expert hammastahna


Pääsin mukaan testaamaan oral-b pro-expert hammastahnaa ja uutta hammasharjaa.

Olen Buzzadorina  ja välillä saan kutsuja ja pääsen mukaan kampanjoihin,kokeilemaan uusia mielenkiintoisia tuotteita ja jakamaan niitä esim. kavereille,tutuille,sukulaisille. Tällä kertaa pääsin mukaan Oral-B pro-Expert hammastahnakampanjaan ja siitä kerron täällä blogissani sanoin ja kuvin ja tietenkin oman mielipiteen tuotteesta myös.

pakettiini kuului minulle buzzadorille  oral-b pro-expert premium pro-flex hammasharja, Oral-b pro-expert All-around hammastahna, Ora- B pro-expert hammaskiille ja tietty hammastahna tuubeja kavereille ym. jaettavaksi.


"Oral-B pro-expert All-around Protection -hammastahnan koostumus on monitehoinen ja syvävaikutteinen. Päivittäisessä käytössä se suojaa sinua pitkäkestoisesti reikiintymistä, ientulehduksia, hammaskiveä, plakkia, vihlomista, kiilteen kulumista ja värjäytymiä vastaan sekä raikastaa henigtyksen. Mikään muu hamamstahna ei tarjoa parempaa suojaa kaikilla kahdeksalla alueella.

Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta,joka sisältää tinafluoridia ja polyfostaatteja, oral-b pro-expert toimii kaikilla kahdeksalla hammaslääkäreiden yleisimmin tarkistamalla alueella.
Tahnan kahdeksan hyötyä on kliinisesti todistettu yli 70 tieteellisessä tutkimuksessa, mikä osoittaa tämän teknologian turvallisuuden ja tehokkuuden.

Kun harjaat hampaasi Oral-B Pro-expert- hammasthanalla huomaat monenlaisia tuntemuksia,kun koostumus alkaa vaikuttaan suussasi.

Ekana huomaat geelin sisältämien hiutaleiden rakeisen koostumuksen(nämä plysulfaattikristallit liukenee vähitellen suussa).Suusi saattaa tuntu hieman kuivalta,tämä on normaalia. Tahnan vesipitoisuus on alhainen,ja aktiiviset ainesosat reagoivat syljen sisältämän veden kanssa,joka aiheuttaa tämän tuntemuksen. tahna vaahtoa vähemmän kuin tavallinen hammastahna. Tinafluoridiyhdistelmä alkaa vaikuttaa 5-10 sek harjaamisen jälkeen ja peittää hampaayt sileällä,suojaavalla kalvolla."
itse olen nyt vasta muutamana päivänä pessyt hampaani oral-b pro-expert premium pro-flex hammasharjalla ja oral-b pro-expert all-around protection hammastahnalla, ja kyllä on eron huomannut. Suuhun jää mukava raikas minttuinen maku,hampaat ovat valkoisemmat,ja tuntuvat puhtaammilta harjalla on miellyttvää pestä hampaaty,koska se joustaa ja on pehmeä, hammastahna tuntuu myös mukavalta,ei ole liian väkevä mintun maku,eikä vaahtoa suussa liikaa. Myös hyvin saa hampaiden välit ja pienimmätkin nurkat puhtaaksi.

oral-B Pro-Expert soveltuu aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Sopii myös herkistä hampaista ja/tai ikenistä kärsiville. Suositeltava harjausaika on 3 min tavallisella harjalla ja 2 min. sähköhammasharjalla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3