sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kinkkusuikalekasviswokki






300 g marinoituja porsaan kinkkusuikaleita
350 g wokkivihanneksia (pakaste)
500 g spagettia
3 valkosipulinkynttä

Ruskista lhat pannussa pilkotun valkosipulin kanssa ja anna sen jälkeen kypsyä miedolla lämmöllä kannen alla 20 minuuttia. Voit myös maustaa lihaa halutessasi esim. pippurilla,suolalla. Keitä spagetit pussin ohjeen mukaan. (voit halutessasi laittaa lihaliemikuution kiehuvaan veteen sapgettien joukkoon). Kun liha on kypsää lisää joukkoon vihannekset. Valuta kypsät spagetit ja huuhdo hiukan niitä kylmällä vedellä. Annostele lautaselle pieni keko spagettia ja päälle kinkkusuikalekasviswokkia.

4 kommenttia:

  1. Eihän tämä ole resepti, vaan einesruokien ostoslista.

    VastaaPoista
  2. no mut välil pakko tehdä eineksistä,anteeksi vaan,kun ei ole joka arki töiden jälkeen aikaa tehdä mitään monimutkaisempaa.mutta eipä näitä tule kauheasti tehtyä.

    VastaaPoista
  3. Niin siis jokainenhan saa pitää millaista blogia tahansa, ja tämä blogi onkin varmasti enemmän sinulle itselle ns. resepti-kirja. Se, että onko tämä kokkaus- tai leivontablogi, on vähän kysymysmerkki. Laittaisin tämän enemmin kategoriaan "tänään syötiin tällaista."

    Itse en söisi valmiiksi marinoituja lihoja (pelkkää E-koodia, aromivahventeita ja paskaa lihaa) ja pakastevihanneksia (ei mitään ravintoarvoa), vaikka olisi kuinka kiire. Se on priorisointi ja järjestelykysymys.

    VastaaPoista
  4. no,en minäkään osta näitä valmiiksi marinoituja kai kauhean usein,ja jos on aamut ja illat aikalailla töissä,nii ei ole aikaa aina keitellä/käyttää tuoreita kasviksia. ja mielestäni,täällä on ihan hyviä ruoka ja leivontareseptejä,en kaikkia ole kerinnyt päivittämään. No suurimmalta osalta tullut hyvää palautetta. myös kyllä negatiivinen palaute on tervetullut,kunhan ei mene toisten haukkumiseksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3