sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Raparperikiisseli




7 dl vettä

3 ½ dl raparperia palasina

noin 1 dl sokeria

Suurus:

3 rkl perunajauhoja

3/4 dl vettä



Pese raparperit ja leikkaa ne parin sentin paloiksi. Tarkista että niitä on runsas 3 dl. pane raparperit sokerilla maustettuun veteen ja keitä kunnes ne hajoavat. Nosta kattila pois liedeltä. Sekoita perunajauhot veteen. Lisää suurus yhtäjaksoisesti kaataen ja koko ajan puuhaarukalla sekoittaen. Pane kattila takaisin liedelle ja anna seoksen kiehahtaa. Sekoita samalla vähän. kaada kiisseli tarjoilukulhoon ja ripottele pinnalle vähän sokeria kuortumisen estämiseksi. Tarjoa kiisselin lisänä maitoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3