sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kermainen jauhelihakastike





400 g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 pss vihannessekoitusta
1 prk ruoka kermaa
1 dl juustoraastetta
tilkka ketsuppia
suolaa, pippurisekoitusta, paprikajauhetta, chilijauhetta

Ruskista jauheliha kypsäksi, lisää joukkoon kuutioitu sipuli ja valkosipuli. Pyöräytä pari kertaa. Lisää joukkoon ruokakerma, ketsuppi vihannekset ja juustoraaste. Anna hautua kannan alla n. 20 minuuttia. Tarjo perunoiden tai pastan kanssa.



2 kommenttia:

  1. Hyvää oli, tein ,Mustapekka Ruokakermaan, ilman kasviksia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia,kyllä jauhelihasoosiinkin saa erilaisia makuja ym,kun käyttää mm. maustettuja kermoja,juustoja tms.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3