sunnuntai 29. heinäkuuta 2012
Kermainen jauhelihakastike
400 g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 pss vihannessekoitusta
1 prk ruoka kermaa
1 dl juustoraastetta
tilkka ketsuppia
suolaa, pippurisekoitusta, paprikajauhetta, chilijauhetta
Ruskista jauheliha kypsäksi, lisää joukkoon kuutioitu sipuli ja valkosipuli. Pyöräytä pari kertaa. Lisää joukkoon ruokakerma, ketsuppi vihannekset ja juustoraaste. Anna hautua kannan alla n. 20 minuuttia. Tarjo perunoiden tai pastan kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hyvää oli, tein ,Mustapekka Ruokakermaan, ilman kasviksia. :D
VastaaPoistakiitoksia,kyllä jauhelihasoosiinkin saa erilaisia makuja ym,kun käyttää mm. maustettuja kermoja,juustoja tms.
Poista