torstai 20. joulukuuta 2012

Pasteijoita Jouluksi



1 kg lehtitaikinaa
400 g jauhelihaa
Maustekaupan aromisuolaa,valkosipulirouhetta ja olympys yrttisekoitusta
valkopippuria,mustaapippuria
n. 4 dl keitettyä riisiä
3 keitettyä kananmunaa (pieninä palasina)
1 silputtu sipuli


Sulata taikina levyt erikseen huoneen lämmössä, keitä riisi paketin ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha silputun sipulin kera. Mausta jauhelihaseos. Sekoita keskenään jauheliha,keitetty riisi ja kypsät kananmunat. jaa taikina levyt kaheteen osaan,laita lusikallinen täytettä palojen keskelle ja taita kunnolla kiinni. Painele haarukalla reunat kiinni,voitele munalla ja paista 225 asteessa noin 10 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3