Ja mies teki tästä todella tuhtia,pakjon lihaa täytteenä ja täytettä paljon :)
Pohja:
4 dl vettä
6 tl kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 tl sokeria
8 dl durum-jauhoja tai tavallisia jauhoja
6 tl kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 tl sokeria
8 dl durum-jauhoja tai tavallisia jauhoja
Täyte:
kinkkua
tonnikalaa
kebablihaa
paistettua pekonia
paistettua jauhelihaa
sipulirenkaita
paprika
tomaattimurskaa
paljon juustoa
Sekoita puolet jauhoista ja kuivat aineet. Lämmitä vesi 42 asteiseksi ja lisää jauhojen joukkoon voimakkaasti puuharukka vatkaten. Lisää loput jauhot ja alusta taikina kimmoisaksi käsin. Anna nousta kaksinkertaiseksi. Jaa taikina kahtia ja painele esim. voideltuihin piirakkavuokiin. Durum-jauhojen ansiosta taikina on todella helppo käsitellä ja se ei "veny". Voit toki käyttää myös tavallisia jauhoja.
Levitä ensin tomaattikastike. Sitten puolet juustoraasteesta ja loput täytteet ja juustot. Paista 225 asteisessa uunissa n. 20 min.
Levitä ensin tomaattikastike. Sitten puolet juustoraasteesta ja loput täytteet ja juustot. Paista 225 asteisessa uunissa n. 20 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3