keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Täytetyt lihakääryleet




600 g naudan sisäfilettä
½ pkt pekonia
muutama kivetön luumu
fetajuustoa
suolaa,pippuria

Liemi:

2-3 dl vettä
1 rkl tomaattipyrettä
1 rkl sinappia
1 tl timjamia
1 rkl fondya tai 1 lihaliemikuutio
muutma maustepippuria ja laakerinlehti

Ota liha ½ tuntia enne valmistusta huoneelämpöön. leikkaa fileiksi poikkisyin,nuiji hiukan ohuemmiksi. Laita fileen päälle pekonisiivu,luumunpuolikas,fetajuusto,rullaa file ja laita hamamstikulla/cocktailtikulla kiinni. Ruskista kääryleitä rasvassa kuumalla pannulla, lisää liemi ainekset ja hauduta 40 min. kannen alla. Ota kääryleet pois leimestä. Suurusta liemi maizenalla tai vehnäjauhoilla,poista kääryleistä tikut ja laita takaisin kastikkeen sekaan. Tarjoa muusin,salaatin ja keitettyjen parsakaalien kanssa.


Muusi:

6 isohkoa perunaa
voita
maitoa
suolaa

Keitä kuoritut potut kypsiksi,valuta ne. Muussa perunat,lisää maitoa,voit aja suolaa oman maun mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3