Tein erilaisia, yläkuva vasemmalla pekoni-juustotäytteiset,ylhäällä oikealla juustotäytteiset
emmental-fetatäytteiset
5 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
n 13-14 dl hiivaleipäjauhoja
2 tl suolaa
½ dl öljyä
Täyte:
½ pkt pekonia (pilkottu ja paistettu hiukan)
1 pss emmental raastetta
½ pkt fetajuustoa
basilikaa ja mustapippuria
kananmuna voiteluun
pinnalle jusutoraastetta,kaurahiutaleita ja unikonsiemeniä
Kuumenna vesi 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää suola ja vähitellen loput jauhot sekä rasva. Kohota taikina aliinalla peitettynä noni puoli tuntia.
Valmista täyte,pilko pekonit ja paista pannulla hetki,pilko fetajuusto.
Jaa kohonnut taikina 3 osaan. Kauli taikina palat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi leviksi (halk. n. 30 cm). Jaa levyt 10 osaan taikinapyörällä.
Annostele pekonia osaan kolmioista ja osaan feta juustoa,kaikkiin ripottele sitten juustoraastetta ja kääri sitten sarven muotoon. Kohota liinan alla hetki. voitele sarvet munalla ja ripottele,juustoa,kaurahiutaleita ja unikonsiemeniä päälle. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3