tiistai 30. huhtikuuta 2013

Täytetyt juustosarvet

Tein erilaisia, yläkuva vasemmalla pekoni-juustotäytteiset,ylhäällä oikealla juustotäytteiset

emmental-fetatäytteiset


5 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
n 13-14 dl hiivaleipäjauhoja
2 tl suolaa
½ dl öljyä


Täyte:

½ pkt pekonia (pilkottu ja paistettu hiukan)
1 pss emmental raastetta
½ pkt fetajuustoa
basilikaa ja mustapippuria

kananmuna voiteluun

pinnalle jusutoraastetta,kaurahiutaleita ja unikonsiemeniä

Kuumenna vesi 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää suola ja vähitellen loput jauhot sekä rasva. Kohota taikina aliinalla peitettynä noni puoli tuntia.
Valmista täyte,pilko pekonit ja paista pannulla hetki,pilko fetajuusto.

Jaa kohonnut  taikina 3 osaan. Kauli taikina palat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi leviksi (halk. n. 30 cm). Jaa levyt 10 osaan taikinapyörällä.
Annostele pekonia osaan kolmioista ja osaan feta juustoa,kaikkiin ripottele sitten juustoraastetta ja kääri sitten sarven muotoon. Kohota liinan alla hetki. voitele sarvet munalla ja ripottele,juustoa,kaurahiutaleita ja unikonsiemeniä päälle. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3