perjantai 12. lokakuuta 2012

Tiramisu hyydykekakku


(kuva on todella huono,pitäisi uusi kamera hankkia) ja tämä kakku meni muutnekin pipariksi hiukan,pohja varsinkin,ei pysynyt oikein kasassa,olikohan liian vähän rasvaa?!


Pohja:

200 g digestive keksejä
50 g voisulaa


Täyte:

4-5 liivatelehteä

1 prk vispikermaa
1 prk tiramisurahkaa
½ dl sokeria
0,25 dl vettä
valkosuklaata pieninä palasina

koristeeksi marianne crush rouhetta




Murenna keksit ja sekoita voisulan kanssa. Painele seos leivinpaperills vuorattuun irtopohjavuokaan. Laita jääkaappiin hetkeksi kovettumaan. Vatka kerma vaahdoksi ja sekoita vaahtoon ,valkosuklaat ja rahka. Liota liivatelehtiä 5 min. kylmässä vedessä ja purista niistä ylimääräinen vesi pois. Sulata liivatelehdet kiehuvaan veteen. Sekoita liivateseos kevyesti käännellen täytteeseen ja kaada seos keksipohjan päälle. Anna kakun hyytyä 2-3 tuntia tai mielellään yön yli jääkaapissa kunnes rahkaseos hyytynyt. koristele marianne crushilla tai millä ikinä haluatkaan :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3