keskiviikko 16. huhtikuuta 2014
Pulled Pork hampurilainen
Tehtiin ekaa kertaa Pulled Porkia eli nyhtöpossua ja aivan mahtavaa herkkua tulikin. Tätä tehty jo pari kertaa. Pulled Porkin maustamisen voi tehdä ihan omien mieltymysten mukaan.
800 g kassleria
2 valkosipulin kynttä
½ tl chiliä
1 tl paprikajauhetta
1 tl mustapippuria
2 tl suolaa
2 dl barbecue-kastiketta
Lisäksi :
ciabatta sämpylöitä/ leipää
coleslaw salaattia
cheddarjuustoa
Laita kasslerpussiin. Mittaa pussiin mausteet ja 1 dl barbecue kastiketta. Sulje pussi japyörittele hetki,että mausteet tarttuvat lihaan. Anna maustua yön yli jääkaapissa. Ota liha huoneenlämpöön 1 h ennen paistamista. Peitä kassler foliolla ja paista 175 asteessa 3 tuntia. Ota folio pois ja paista vilä 1 tunti.( sisälämpötilan tulee olla väh. 93 astetta tai mielellään yli). Ota liha uunista ja anna jäähtyä liemessään ½ tuntia. Nosta liha leikkuulaudalle tai revi uunivuoassa liha haarukoiden avulla suikaleiksi. Paista leivät ja täytä ne salaatilla ja lihalla/ oman maun mukaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3