sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Suklaatäytekakku


kakustani tuli hiukan vino jostain syystä,ja kermapursotuksetkaan ei ottanut onnistuakseen.


Pohja:

4 munaa
1½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
½ dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon yhdistetyt kuivat aineet siivilän läpi, samalla sekoittaen. Kaada taikina korppujauhotettuun ja voideltuun irtopohjavuokaan. Paista 175 asteessa noin 40 min. Kumoa kakku jäähtyneenä ja leikkaa kolmeen osaan.

Täyte:

2 pss blå band suklaamousse ainesta

persikkasosetta

kostutukseen maitoa

Suklaakuorrutus:

½ dl valio kevytkermaa

100 g tummaasuklaata (taloussuklaa fazer)

5 dl vatkattuakuohukermaa kakun reunoille

Kostuta pohjat maidolla,levitä pohjalle moussea ja persikkasosetta,nosta toinen pohja päälle,kostuta maidolla ja täytä. laita viimeinen pohja päälle. Valmista kuorrute; Mittaa kerma ja suklaa kattilaan,kuumenna kiehuvaksi. Kuumenna sekoittaen 3-4 min. Kaada kuorrutus kuumana kakun päälle. Pursota reunoille kermavaahtoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3