tiistai 17. joulukuuta 2013

Silakkapihvit,peruna-porkkanamuusi



300 g silakkafileitä
ruisjauhoja
voita


Aseta puolet silakkafileistä leivinpaperin päälle, nahkapuoli alaspäin.
Mausta ne tilli- ja sipulihakkeella sekä suolalla ja pippurilla.
Nosta silakkafilee edellisen päälle ja ripottele päälle ruisjauhoja siivilän läpi.
Käännä pihvit ja tee jauhotus myös toiselle puolelle.
Sulata pannussa voita ja paista pihvit siinä rapeiksi.

Peruna-porkkanamuusi

muutama kuorittu peruna
3 kuorittua porkkanaa
maitoa
suolaa
voita

keitä potut ja porkkanat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois,muussaa kasvikset,lisää maito,syuola ja voi. tarjoa silakkapihvien ja salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3