tiistai 18. kesäkuuta 2013

Strassburgilaiset




nämä pursotin sillä saamallani pikkuleipä pursotin pistoolilla.



100 g margariinia
½ dl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 1/4 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja

Koristeluun:
tummaasuklaata ja valkosuklaata sulatettuna


Vaahdota rasva,tomusokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi. Lisää jauhot,vähän kerrallaan ja sekoita voimakkaasti koko ajan. Pursota taikina tangoiksi tai miksikä haluat suoraan leivinpaperille tai voidellulle pellille. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 10 minuuttia. Kasta keksien toinen pää sulaan suklaaseen. tai voit pursottaa hyytelö jos teet ruusukkeita.



tässä näkyy myös muutama valkosuklaalla koristeltu,kuva tosin taa svaiheeksi väärinpäin.



2 kommenttia:

  1. täällähän on taas vaikka mitä...ihanan näköisiä pikkuleipiä,saisit tehdä siskon rippijuhliin ;)

    VastaaPoista
  2. Vilijaana,joo tullut leivottua. tosin nyt kesälomalla ei ole nyt tullut reissujen takia leivottua,mut kerkee vielä kaikkee testaileen :) Kiitos,mielellänoi tekisin siskoni rippijuhliin pikkuleipiä,kerrot vaa ajankohdan ym :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3