tiistai 18. kesäkuuta 2013
vanilja-vadelmakääretorttu
Tämä pohja oli todella pehmeää ja hajoavaa,mutta ihan hyvä ohje. Johtuukohan pohjan murenevuus,tuosta kun ei tullut vehnäjauhoja lainkaan? :)
3 munaa
1½ dl sokeria
3/4 dl perunjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
paksu vanilliinikiisseliä(tein maustekaupan vaniilliinikreemijauheesta)
vadelmahilloa
Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuyivat aineet keskenään. Kääntele kuivat aineet muna.sokerivaahtoon. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille (30*40 cm). paista 250 asteessa n. 5m minuuttia. Kumoa torttu sokeroidulle paperille. Anna jäähtyä.
leviät pohjan päälle vadelmahilloa ja sitten vanilliinikiisseliä. Kääri torttu rullalle. Anna hetki seistä kylmässä ennen leikkaamista.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3