tiistai 18. kesäkuuta 2013

vanilja-vadelmakääretorttu


                                  Tämä pohja oli todella pehmeää ja hajoavaa,mutta ihan hyvä ohje. Johtuukohan pohjan murenevuus,tuosta kun ei tullut vehnäjauhoja lainkaan? :)

3 munaa
1½ dl sokeria
3/4 dl perunjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

paksu vanilliinikiisseliä(tein maustekaupan vaniilliinikreemijauheesta)
vadelmahilloa


Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuyivat aineet keskenään. Kääntele kuivat aineet muna.sokerivaahtoon. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille (30*40 cm). paista 250 asteessa n. 5m minuuttia. Kumoa torttu sokeroidulle paperille. Anna jäähtyä.

leviät pohjan päälle vadelmahilloa ja sitten vanilliinikiisseliä. Kääri torttu rullalle. Anna hetki seistä kylmässä ennen leikkaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3