keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Vanhanajan makaronivelli





Lapsuusmuistoja miettiessä,ukon kanssa molemmille tuli meileen makaronivelli,ja sitähä oli piiitkästä aikaa pakko tehdä,olihan se ihan hyvää vieläkin :D
Ohje on myllynparas sivuilta




1 l maitoa
n. 2 dl Myllyn Paras Makaronia
1 rkl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1 rkl sokeria
½-1 tl suolaa
(nokare voita)



Kiehauta maito teflon-kattilassa, lisää makaronit, anna kiehahtaa ja sen jälkeen hiljalleen kypsyä ainakin 10 min. Sekoita vehnäjauhot pieneen tilkkaan maitoa tai voihin ja lisää suurus sekoittaen velliin. Anna kypsyä vielä n. 5 min. Perinteisessä makaronivellissä makaronit on keitetty selvästi hyvin pehmeiksi. Ota kattila pois liedeltä ja mausta sokerilla ja suolalla.

2 kommenttia:

  1. Voi ei, tämä kuuluu ihan unohdettujen herkkujen joukkoon... kiitos muistutuksesta, täytyypä ottaa ohjelmistoon lähiaikoina!

    VastaaPoista
  2. Mirre ole hyvä :) joo meilleki ntuli tämä mieleen ja olihanpakko tehdä,kun ei ollut varmaan 10 vuoteen syönyt ja kyl se maistui hyvältä,suosittelen :) ja kiva kun poikkesit blogissani.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3