sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Täytetyt broilerin fileet


Täytetyt broilerinfileet menossa uuniin.
                                                           Ja ei muuta kun syömään :)





Mies teki mökkireissulla tälläistä ihanaa ruokaa,nam. 




 4 kpl broilerin rintafilettä
1-2pkt pekonia
1 pkt vuohenjuustoa
1pkt pippuri kermaa Valio Crea
tuoretta persiljaa,ruohosipulia, pippuria

Lisänä:

grillattua halloumjuustoa
basmatiriisiä
vihersalaattia(sis. jäävuorisalaattia,tomattia,kurkkua,fetaa,viinirypäleitä,paprikaa)

Ota kanat huoneenlämpöön n. tunti ennen paistoa. Mausta kanat pippurilla, Laita laudalle 3 pekonin siivua pystyyn,laita broilerin filee pekonien yläpäähän, aseta vuohenjuusto palat fileen päälle ja käri tiukalle rullalle yläpäästä alkaen. Tee näin kaikilel fileille. Aseta filerullat uuni vuokaan,kaada päälle pippurikermaa ja silputtua persiljaa ja ruohosipulia. Paista 220 asteessa noin. 20-35 minuuttia, kunnes kana on kypsää, mehevää ja pekoni rapeaa. Tarjoa keitetyn basmati riisin ja salaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3