tiistai 22. maaliskuuta 2016

Voitaikinarusetit



Tämän todella helpon suolaisen ohjeen bongasin tilamaastani herkku leivonta lehdestä.Maukkaita ja sopii hyvin vaikka illanistujaisiin tarjottavaksi tms.

20-25 kpl

71 pkt voitaikinaa
1-2 dl voimakasta juustoa raasteena (käytin mustaleima ja parmesaania)
1 kananmuna

Sulata voitaikina ja kauli se levyksi, jonka paksuus on noin 3-4- mm. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Leivinpaperoi kaksi peltiä. Riko muna kuppiin ja vatka hetki haarukalla ja voitele taikinalevy. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Painele hiukan juustoa kiinni taikinaan.
Leikkaa levystä noin 10*5 cm leveitä suikaleita. Kiepauta suikale keskeltä kaksi kertaa ympäri niin, että muodostuu kierrre ja että rusetin molemmat voidellut päät jää pellille ylöspäin. Paista uunin keskitasolla 11-13 min, kunnes rusettien pinta on kauniin ruskea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3