sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Porsaanetuselkää,kera perunoiden ja salaatin



Tässä meidän pyhäinpäivänlounas ja jälkkäriksi ihanaa suklaamoussekakkua.


noin 1 kg porsaan etuselkä
2-3 porkkanaa
1 isosipuli paloina

Laita liha paistopussiin ja musteet perään,ja pilkotut kasvikset. paista 200 asteessa noin tunnin verran,kunnes liha kypsää. (riippuu uunista). Pilko lohkoperunoita varten perunat ja mausta ne runsaalla valkosipulilla. pistä perunat uuniin paistumaan, lihan paiston loppupuolella noin 30 minuutiksi. voi käytyyää valmis lohkoperunoitakin.tarjoa raikkaan salaatin kera.

salaatti:

paprikaa
kurkkua
tomaattia
mozzarellajuustoa
frisee salaattia
paahdettua sipulirouhetta

salaatinkastike:
rypsiöljyä
balsamicoetikkaa
pippuria,suolaa,valkosipuli yrttisekoitusta
Sekoita pilkotut salaatin ainekset,lisää hiukan kadstiketta sekaan. pyöräytä.
tarjoa paisitn ja perunoiden kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3