torstai 22. marraskuuta 2012

Pannupizza

 tehtiin pannupizzaa ekaa kertaa kotona,ja tuli maukasta.hyötynä käytin piirakkavuokaa ja irtophjaista kakkuvuokaa,oheesta tuli kaksi pizzaa. en osannut valita minkä kuvan laitan tänne,niin laitoin kaikki :)
 Ja mies teki tästä todella tuhtia,pakjon lihaa täytteenä ja täytettä paljon :)


Pohja:

4 dl vettä
6 tl kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 tl sokeria
8 dl durum-jauhoja tai tavallisia jauhoja

Täyte:

kinkkua
tonnikalaa
kebablihaa
paistettua pekonia
paistettua jauhelihaa
sipulirenkaita
paprika
tomaattimurskaa
paljon juustoa

Sekoita puolet jauhoista ja kuivat aineet. Lämmitä vesi 42 asteiseksi ja lisää jauhojen joukkoon voimakkaasti puuharukka vatkaten. Lisää loput jauhot ja alusta taikina kimmoisaksi käsin. Anna nousta kaksinkertaiseksi. Jaa taikina kahtia ja painele esim. voideltuihin piirakkavuokiin. Durum-jauhojen ansiosta taikina on todella helppo käsitellä ja se ei "veny". Voit toki käyttää myös tavallisia jauhoja.


Levitä ensin tomaattikastike. Sitten puolet juustoraasteesta ja loput täytteet ja juustot. Paista 225 asteisessa uunissa n. 20 min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3