sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Nyhtöpossua ja skoonelaisia perunoita




tehtiin taas nyhtöpossua,lisäksi tällä kertaa Skoonelaisia perunoita


n 1 kg possun kassleria
suolaa,pippuria,chiliä
vettä
porkkanaa,sipulia

Mausta liha, laitase uuni vuokaan,jossa hiukan vettä ja lihalientä. Heitä sekaan paloitellut porkkanat ja sipulit. Anna lihan muhia uunissa 150 asteessa, muutama tunti. Liha saa olal ylikypsää,jolloi nsaa haarukalla revittyä paloja.


Skoonelaiset perunat

800 g perunoita
1 sipuli
1 rkl voita
1½ dl kermaa
1½dl maitoa
suolaa,valkopippuria

Paista kuoritut ja kuutioidut perunat ja sipuli voissa. Lisää kerma ja maito, keitä kokoon. Keitä perunat vielä kypsiksi hiljaa poreillen. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3