torstai 16. toukokuuta 2013

Täytetyt rieskarullat



1 pkt Lapin rilla rieskoja

Täyte1:

½ prk tonnikalaa sweet and sour kastikkeessa
½ prk ruohosipuli tuorejuustoa
sipulia hienonnettuna
paprikaa ja kurkkua hiukan hienonnettuna
pari lusikallaista kermaviiliä
mustapippuria ja valkopippuria

sekoita ainekset keskenään

Täyte2:

½ prk tonnikalaa sweet and sour kastikkeessa
½ prk Pirkka leppäsavu sulatejuustoa
sipulia hienonnettuna
paprikaa,kurkkua hienonnettuna
mustapirppuri ja valkopippuria

sekoita ainekset keskenään.

Leivät rieskat työpöydälle. levitä puoliin rieskoista täyte1 ja puoliin täyte2. Rullaa rieskat tiukalle rullalle ja leikkaa pieniksi suupaloiki,pistä halutessasi tikku,jotta pysyy kiinni. Jääkaappiin maustumaan hetkeksi,enne tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3