perjantai 12. lokakuuta 2012

Mustikka-ricottakupit


sama ohje kuin omena-ricottakupeissa,mutta täytettä hieman muutettu. Laitan tähän muutetun ohjeen.


POHJA:

100 g margariinia

1/2 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Sekoita pehmeä margariini ja sokerit.Lisää jauhot,joihin on yhdistetty leivinjauhe.Sekoita hyvin.Painele taikina muffinssivuokien pohjalle ja reunoille.

 MUSTIKKA-RICOTTATÄYTE:

 mustikoita
 1/2 prk ricotta juustoa
1 prk kermaviiliä
1 muna
2 tl vaniljasokeria
sokeria maun mukaan

Paista 200 asteisessa uunissa n.20-25 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3